Grillet snackpaprika

Grillet snackpaprika er så enkelt og godt at det må du prøve i sommer - om du ikke allerede har gjort det. De får en fløyelsmyk konsistens og masse smak.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 snackpaprika (spiss paprika)
  • 2 g solsikkeolje

Fremgangsmåte

  1. Skyll paprikaene og tørk dem med et kjøkkenpapir.
  2. Legg dem på direkte varme på en varm grill.
  3. Pensle med nøytral olje som tåler høy varme, gjerne solsikkeolje.
  4. Snu av og til. Skinnet skal bli skikkelig brent.
  5. Det er lett å fjerne skinnet på paprikaen når de er ferdig grillet og møre.
  6. Del dem i to på langs og fjern frø og hinner i midten.
  7. Server til grillmåltidet eller som en egen tapasrett eller som pålegg på brødskiven rett og slett.
Del på Facebook