Grønn salat med brokkoli og bønner

Grønn salat med brokkoli og bønner

En grønn, mettende salat med brokkoli som godt kan serveres som en middagsrett alene. Bønnene er en fin proteinkilde.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ts flytende honning
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak den til og sett den til side.
  2. Del brokkoli i små buketter.
  3. Forvell aspargesbønner og brokkoli i kokende vann med litt salt i 1 minutt.
  4. Skyll deretter i iskaldt vann og la det renne godt av.
  5. Forvell edamamebønner i lettsaltet vann i 3-4 minutter. Skyll og avkjøl.
  6. Rist pinjekjernene i en tørr varm stekepanne.
  7. Skyll ruccula og hjertesalat. La den renne godt av.
  8. Riv hjertesalaten i biter.
  9. Finkutt vårløken.
  10. Bland alle ingrediensene til salaten og ha på dressing rett før servering.
Husk å fylle halve tallerkenen med grønt.
Del på Facebook