Ingredienser
Grønn salat med brokkoli og bønner
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen
En grønn, mettende salat med brokkoli som godt kan serveres som en middagsrett alene. Bønnene er en fin proteinkilde.
Fremgangsmåte
- Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak den til og sett den til side.
- Del brokkoli i små buketter.
- Forvell aspargesbønner og brokkoli i kokende vann med litt salt i 1 minutt.
- Skyll deretter i iskaldt vann og la det renne godt av.
- Forvell edamamebønner i lettsaltet vann i 3-4 minutter. Skyll og avkjøl.
- Rist pinjekjernene i en tørr varm stekepanne.
- Skyll ruccula og hjertesalat. La den renne godt av.
- Riv hjertesalaten i biter.
- Finkutt vårløken.
- Bland alle ingrediensene til salaten og ha på dressing rett før servering.
Husk å fylle halve tallerkenen med grønt.