Tørkede blader av grønnkål

Ingredienser

Grønnkålchips

Det er enkelt å lage sine egne chips av grønnkål. Litt olje, salt og chilipulver og et snaut kvarter i ovnen er alt som skal til.

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 175 grader C.
  2. Vask, del og tørk grønnkålbitene godt.
  3. Kutt av stilken og det groveste delene av grønnkålen. 
  4. Bland grønnkålen med oljen i en plastpose eller en matboks og rist godt.
  5. Spre bladbitene utover et stekebrett og stek til de er sprø - 10 - 12 minutter. Ovner er forskjellige, så om bladbitene ikke er sprø etter 10-12 minutter, så stek litt lenger.
  6. Dryss litt salt og chilipulver over, og server. 
  7. Du kan også oppbevare chipsen i en tett boks.

I denne oppskriften kan du bruke mye forskjellig krydder etter hva du selv ønsker! 

Hvor godt likte du oppskriften?