Tørkede blader av grønnkål

Grønnkålchips

Det er enkelt å lage sine egne chips av grønnkål. Litt olje, salt og chilipulver og et snaut kvarter i ovnen er alt som skal til.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 blader grønnkål i store biter
  • 1 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • litt chilipulver

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 175 grader C.
  2. Vask, del og tørk grønnkålbitene godt.
  3. Bland grønnkålen med oljen i en plastpose og rist godt.
  4. Spre bladbitene utover et stekebrett og stek til de er sprø - 10 - 12 minutter. Ovner er forskjellige, så om bladbitene ikke er sprø etter 10-12 minutter, så stek litt lenger.
  5. Dryss litt salt og chilipulver over, og server.
  6. Du kan også oppbevare chipsen i en tett boks.
Del på Facebook