Fisk og grønnsaker i foliebåt

Grønnsaker og fisk i foliebåt

I grillpakker kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Ekstra spennende er det å la barna lage sin egen pakke og forme det som et skip merket barnets navn.
40-60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200°C.
  2. Rens og skjær fennikel og løk i skiver, finhakk hvitløken og del asparges i to. Skjær fisken i terninger.
  3. Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie og legg grønnsakene i bunnen.
  4. Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen.
  5. Press over litt sitronsaft og pakk folien godt sammen på toppen.
  6. Legg pakkene midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.

 

Kjempefine å ha på grillen også. Legg da pakkene på grillrisen og grill dem i ca. 15 minutter.

Server bakte poteter eller ris til.

Del på Facebook