Grønnsaksrøre i vaffeljern

En vaffel av grønnsaker. Røren kan stå klar i kjøleskapet. Stek opp noen plater å ha med i sekken på tur. Andre grønnsaker som kålrot, persillerot og sellerirot kan også brukes. Et sprekt tilbehør til middag.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skrell potetene, gulrøttene og selleriroten og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.
  2. Tilsett kruspersille og gressløk og bland alt godt sammen. Tilsett eggene og den revne osten.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha oljen i røren.
  5. Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern og avkjøl på rist.

Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.

Denne porsjonen er nok til ca. 6 grønnsaksvafler.

Del på Facebook