Grønnsakwok med eggnudler

Her er alt i ett, en rask og billig middag. Å woke grønnsaker er en fin måte å få brukt opp det du har liggende i kjøleskapet. Kinakål kan gjerne være hovedingrediensen, som her.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Saus

Fremgangsmåte

  1. Tilbered nudlene etter anvisningen på pakningen.
  2. Skjær grønnsakene i strimler.
  3. Varm olje i en vid panne eller en wokpanne.
  4. Stek gulrot i 1 minutt, tilsett squash og vårløk, og stek videre i 2 minutter. Tilsett kinakål og stek videre til kålen faller litt sammen og er gjennomvarm.
  5. Bland sammen ingrediensene til sausen og hell den over.
  6. Ha i nudlene og noen dråper sitronsaft, og rør rundt.
  7. La det syde i ca. 1 minutt.
  8. Server med friske korianderblader og gjerne litt revet sitronskall.
Del på Facebook