Salat med gulrot og sopp servert på hvitt fat

Ingredienser

Gulrotsalat med sopp

20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Sopp, gulrot og hvitløk gjør denne salaten til et smaksrikt, lett og godt måltid som skal serveres nylaget.

Fremgangsmåte

1. Rens soppen, legg den i varm stekepanne. Stek soppen til all væske i pannen er borte.
2. Tilsett oljen og stek soppen på svak varme i ca 10 minutter. Krydre med salt og pepper.
3. Skrell og skjær gulrøtter i staver. Kok dem i sherry på svak varme under lokk til de er knapt møre.
4. Skjær skinke i tynne strimler. Ha skinke, hvitløk, persille og sopp i kjelen med gulrøttene og la det koke i ca 5 minutter.
5. Server salaten varm eller lun, gjerne med brød eller knekkebrød til.

Hvor godt likte du oppskriften?