Helgrillet paprika, aubergine og tomater på grillen

Helgrillet paprika

Paprika i forskjellige farger er festlig å grille hele og får en god, frisk og litt søt smak. Enklere og bedre kan det ikke bli.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 snackpaprika (spiss paprika)
  • 2 gul paprika
  • 2 ss solsikkeolje

Fremgangsmåte

  1. Smør paprikaene inn med litt olje og legg dem på direkte varme på grillen som de er. Skinnet kan gjerne bli litt svidd.
  2. Når paprikaene er møre og ferdiggrillet, så legg dem under folie i noen minutter. Da er skinnet lett å rive av.
  3. Del paprikaene i fire, og bland fargene. Dryss litt salt over og server helgrillet paprika f.eks. som en egen rett på tapasbordet eller som tilbehør til annen grillmat.

Helgrillet paprika er kjempegodt og gir deg nesten en gourmetopplevelse, så grill mye.

Del på Facebook