Hjemmelaget bringebaersaus

Hjemmelaget bringebærsaus

Bringebærsaus er godt til både riskrem, panna cotta og is. Se vår oppskrift på hjemmelaget bringebærsaus her – raskere å lage enn du kanskje tror!
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann og tilsett sukker.
  2. Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha frøene i kjelen. Rør til alt er oppløst.
  3. Ha i fryste bringebær, kok opp og rør rundt. Mos med en tresleiv.
  4. Sil sausen gjennom et dørslag slik at du fjerner steinene.
  5. Avkjøl sausen.
  6. Rist mandelflak i en tørr panne.
  7. Server riskrem med bringebærsaus og noen friske bringebær.
Lag gjerne sausen dagen i forveien og oppbevar den i kjøleskap.
 
Pynt gjerne med noen ristede mandelflak.
Del på Facebook