Hjemmelaget tacosaus

Overrask med hjemmelaget tacosaus - og smak forskjellen. Lager du mye, så er den fin å fryse ned i porsjoner.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 ss soyaolje
  • 2 finhakket sjalottløk
  • 2 båt hvitløk - finhakket
  • 1 finhakket rød chili
  • 2 ss tomatpuré
  • 6 finhakket tomat - gjerne plommetomater
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ts paprikapulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss vann

Fremgangsmåte

  1. Fres løk og hvitløk i varm olje i en gryte.
  2. Bland inn resten av ingrediensene.
  3. La sausen putre i 10-15 minutter, under lokk. Rør av og til. Blir den veldig tykk kan du tilsette litt mer vann. Sausen skal være litt grov.
  4. Om du ønsker en finere variant kan du bruke en stavmikser til å mose sausen med. 
  5. Ha varm saus på varme glass og skru lokket godt igjen.
Sist oppdatert 21. februar 2019
Liker 25
Legg til på Min side
Del på Facebook