Honningstekte epler og purre

Dette er en smakfull kombinasjon av epler og purre som du må prøve. Det går raskt å lage dette. Supert til kalkun og annet hvitt kjøtt, skinkestek og også til juleribba.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Snitt purren på langs og skyll den godt.
  2. Skjær den i skiver, gjerne litt på skrå.
  3. Fjern kjernehuset på eplene og del eplene i jevne båter.
  4. Smelt smør i en panne. Ha eplene i og stek et par minutter.
  5. Ha i purre og honning.
  6. Rør rundt og stek videre et par minutter til eplene er litt møre, men ikke grøtete.
  7. Server med et dryss av finhakket persille.
Ønsker du mer kryddersmak kan finhakket estragon anbefales. Timian er også nydelig til.
Del på Facebook