Et stykke jordbærgelekake på hvit asjett

Jordbærgelékake

Imponer venner og familie med denne kaken med jordbær som lett får det til å virke som om du har vært konditor i mange år! En delikat og god kake som også kan lages i små porsjonsformer om du skulle ønske det.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 sukkerbrødbunn
  • 1 kurv jordbær
  • 2 pk gelépulver med jordbærsmak

Fremgangsmåte

Lag geleen med litt mindre væske enn det står på pakken.

Finn ønsket størrelse på form med kant og dekk hele bunnen med rensede, hele jordbær. Hell over litt av gelen og la det stivne litt (bli litt "tykk") før du legger på kakebunnen. Bruk en øse til å ha på geléen til den dekker sukkerbrødet. La stå i kjøleskap minst 8-10 timer slik at geléen stivner. Like før servering, dynk undersiden av bollen i litt varmt vann før du legger på et brett og vender formen.

Tips: Du kan også lage små porsjonsformer.

Del på Facebook