Jordbær dyppet i sjokolade

Jordbærkonfekt

Server jordbærene som de er eller som her; med litt syndig sjokolade. Både jordbærkonfekten både som snacks og dessert.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 kurv jordbær
  • 100 g mørk kokesjokolade
  • 100 g hvit kokesjokolade
  • 2 ts usaltet smør

Fremgangsmåte

  1. Skyll og tørk jordbærene.
  2. Smelt sjokoladen i vannbad, hvit og mørk i hver sin lille skål.
  3. Ha en skje med smør i hver bolle. Det bidrar til glattere blanding.
  4. Dypp halvparten av jordbærene i mørk og halvparten i hvit sjokolade.
  5. Legg bærene utover på en tallerken med bakepapir.
  6. Ha resten av sjokoladen i hver sin sprøytepose og sprøyt fine striper over jordbærene.
  7. Avkjøl og server.
Del på Facebook