Julens fargerike fruktsalat

Julens fargerike fruktsalat

Hvem kan motstå fruktsalat etter en av julens tunge måltider? Bruk sesongens frukter og gjerne norske epler. Spis den som den er, eller med iskrem, vaniljesaus eller pisket krem til.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Del melon i biter eller lag kuler.
  2. Skrell klementiner og skjær ut fine fileter mellom hinnene.
  3. Del fiken i båter.
  4. Skrell og del kiwi i små terninger.
  5. Skjær jordbær i to eller fire.
  6. Del pitahyaen i to og ta ut små kuler med et kulejern.
  7. Del eplene i to, fjern kjernehuset og skjær i terninger. Eller bruk et kulejern og lag "snøballer".
  8. Bland alt sammen og legg fruktsalaten på et fat.
  9. Pynt med physalis.
  10. Server med is, krem eller vaniljesaus.
Del på Facebook