Julens fargerike fruktsalat

Hvem kan motstå en smak av fruktsalaten vår selv om magen er full etter en av julens måltider? Spis den som den er, eller med iskrem, vaniljesaus eller pisket krem til. Vaniljeyoghurt smaker også kjempegodt.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Sukkerlake|

  • 1 vaniljestang
  • 3 dl vann
  • 50 g sukker

Fremgangsmåte

  1. Snitt vaniljestang på langs og skrap ut vaniljefrøene med en kniv.
  2. Kok opp vann, sukker og vaniljestang og -frø. Avkjøl.
  3. Del melon i biter eller lag kuler.
  4. Skrell klementiner og skjær ut fine fileter mellom hinnene.
  5. Del fiken i båter.
  6. Skrell og del kiwi i små terninger.
  7. Skjær jordbær i to eller fire.
  8. Del pitahyaen i to og ta ut små kuler med et kulejern.
  9. Legg all frukten på fat og hell på sukkerlaken.
  10. Pynt med physalis.
  11. Server med is, krem eller vaniljesaus.
Sist oppdatert 19. november 2019
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook