Gazpacho-shots + gulrot-shots

Kald gulrotsuppe med ingefær

En deilig og kremet gulrotsuppe med gulrot og med en herlig snert av frisk ingefær. Smaker kjempegodt som en forrett eller som innslag på et tapasbord.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver. Kok gulrotskivene i grønnsakbuljongen. Det er kokevannet/kraften som er væsken i suppen, så ikke hell det ut når gulrøttene er kokte.

Finhakk løk og hvitløk og la det surre over middels varme til løken begynner å bli myk.

Tilsett revet ingefær og honning. Rør godt rundt og ta det over i kjelen med gulrøttene.

Kjør suppen med en stavmikser eller bruk en foodprosessor til suppen har fått en kremet og fin konsistens.

Smak gulrotsuppen til med sitronsaft og honning. Avkjøl.

Del på Facebook