Kålrothjerter på blått fat

Kålrothjerter

Superenkel snacks av kålrot som smaker eksotisk og kjempegodt av ingefær og appelsin. Lag mange og putt i kjøleskapet. Lettvint snacks f.eks. til skoleelever som kommer sultne hjem fra skolen.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 kålrot i skiver
  • 2 dl appelsinjuice
  • litt frisk ingefær
  • 1 ss smør

Fremgangsmåte

Skrell og skjær kålroten i 1 cm tykke skiver. Ha skivene over i en kjele og hell på appelsinjuice til det såvidt dekker kålrotskivene. Tilsett en liten bit frisk ingefær (ca. 2 cm) og smør.

Kok kålrotskivene til de knapt er møre og hell fra vannet.

Stikk ut hjerter med en pepperkakeform. Du kan selvfølgelig stikke ut andre figurer enn hjerter om du ønsker det.

Server kålrothjertene som snacks eller også som tilbehør til f.eks. fisk.

Del på Facebook