Karrigryte

Karri er perfekt for å utfordre smaksløkene til de minste, benytt smaksvinduet mens de er små til å gi babyen mat med ulike matvarer og krydder. Denne gryta passer for hele familie, bare ta av litt til babyen og tilpass med mer krydder og salt, eventuelt currypaste for enda mer smak. Mos gryta så mye du vil og som er tilpasset barnet.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,25 løk
  • 4 små gulrøtter eller 2 små
  • 4 poteter
  • 0,5 ts garam masala
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 dl vann
  • 2 ss usaltet meierismør
  • 300 g kyllingfilet

Fremgangsmåte

  1. Fres løk i smøret
  2. Ha oppi gulrøttene og potetene
  3. Tilsett kydderet
  4. Ha kokosmelken og vannet i kjelen
  5. Tilsett til slutt kyllingen i biter
  6. La det småkoke i ca 15 minutter til potetene er møre og kyllingen er gjennomkokt.

Husk at spedbarnsmat har kort holdbarhet, kun to dager i kjøleskap. Frys ned i små porsjoner så har du til senere måltid. Bruk gjerne glass, men husk og avkjøl maten og putt den raskt i fryseren.

Del på Facebook