Klar grønnsaksuppe

Klar grønnsaksuppe

Supper med rotgrønnsaker smaker spesielt godt når det er litt kjølig i været. Her kan du bruke de grønnsakene du liker best, og tilsetter du poteter i terninger, blir det nesten som en lapskaus. Her har vi i tillegg til rotgrønnsaker tilsatt litt brokkolini, og suppen er både glutenfri og laktosefri.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Rens og skjær grønnsakene i terninger.
  2. Brokkolien deles i små buketter og stilken skjæres i terninger.
  3. Varm buljongen i en kjele.
  4. Fres løk, sellerirot og gulrøtter lett i olje og ha i kjelen. La det koke i 5 minutter.
  5. Ha i brokkolinien og kok videre til alt er mørt, 3-4 minutter.
  6. Tilsett maiskorn i siste kokeminutt.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Dryss over finhakket kruspersille ved servering.
Del på Facebook