Knuste delikatessepoteter med parmesan

Knuste delikatessepoteter

Du har sikkert sett dem i butikken - de små delikate potetene. Vi kaller dem for små delikatessepoteter, og de koker på et blunk. De er også kjempefine å bake hele. Her en variant av knuste poteter med parmesan og timian på. Godt!
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g små poteter (delikatessepoteter)
  • 1 ss smør
  • 50 g finrevet parmesan
  • hakket frisk timian
  • litt nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Vask og kok potetene knapt møre i lettsaltet vann. Dette tar ikke lang tid fordi potetene er så små.
  2. Smelt smør.
  3. Hell av vannet på potetene og legg dem i en ildfast form.
  4. Knus potetene med en gaffel og ha noen dråper smør på hver potet.
  5. Dryss på parmesan og timian.
  6. Bak potetene i ovn på 200 grader i ca. 10 minutter.
  7. Server dem nylaget - enten som en liten snacks eller som tilbehør til middag.
Del på Facebook