Kokos panna cotta med jordbær i tre glass

Kokos panna cotta med jordbærtopping

Lag en nydelig panna cotta til dessert med topping av jordbær og pasjonsfrukt smakt til med frisk mynte og lime.
Over 60 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 200 ml kokosmelk
  • 3 dl kremfløte
  • 2 gelatinplater
  • 1 ts vaniljesukker

Jordbærtopping

Fremgangsmåte

Kok opp kokosmelk og fløte.

Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i fløteblandingen.

Rør inn vaniljesukker.

Hell blandingen i fire porsjonsglass og sett i kjøleskap til avkjøling.

Del opp jordbærene i to eller fire, del pasjonsfruktene ta ut kjernene og saften med en skje. Bland sammen jordbær, pasjonsfrukt, limeskall og hakket mynte. Smak til med sukker.

Server panna cotta med toppingen.

Del på Facebook