Kokospai med bær

Server en lun porsjonspai med ananas, jordbær og bringebær til dessert neste gang du skal ha gjester. Her har vi kokosmasse i bunnen og har også brukt glutenfritt mel. Mmm...
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1,5 dl hvetemel eller glutenfritt mel
  • 1 dl sukker
  • 2 dl kokosmasse
  • 125 g smør

Fyll

Fremgangsmåte

Bland melet med sukker og kokos. Skjær smøret i små biter og smuldre det sammen med melblandingen til en smidig deig. Du kan også blande alt i en foodprosessor.

Del ananasen i fire og fjern midtstokken. Skjær ut ananaskjøttet og del i små biter.

Bland ananas, bringebær og jordbær i biter i og fordel det over i smulte porsjonsformer.

Strø deigen over og stek midt i ovnen ved 200°C i 15-20 minutter.

Avkjøl og server paien f.eks. med noen friske bær og vaniljeis. Paien kan også serveres lun.

Del på Facebook