Kokte mandelpoteter

Kokte mandelpoteter

Sånn får du deilige, myke mandelpoteter med fire enkle steg.
40-60 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

 

Kokte mandelpoteter
 Behold skallet på mandelpotetene - da holder de seg bedre.
Kokte mandelpoteter
Kok opp en kasserolle med vann og en klype salt. Ha oppi potetene og la de koke i ca. 7 minutter. Hvis potetene er veldig store, kok de i 10 minutter.
Kokte mandelpoteter
Trekk kjelen av den varme platen og la potetene trekke i det varme vannet i 10 minutter.
Kokte mandelpoteter
Hell av vannet og la potetene ligge igjen i kasserollen. Dekk til lokket med et håndkle og ha det over kasserollen. La potetene godgjøre seg i minst 10 minutter til.
Kokte mandelpoteter
Test om en potet er gjennomkokt mens resten ligger under lokk i kasserollen. Hvis potetene fortsatt er hard i kjernen, så kan resten godt stå i 10-20 minutter til.

 

Del på Facebook