Kremet brokkolisalat

Kremet brokkolisalat

En frisk og nydelig salat med brokkoli, rødløk og pinjekjerner med en deilig kremet dressing og rosiner. Salaten passer godt ved siden av grillmat og som salat på koldtbordet. Passer også godt til fisk.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 3 dl crème fraîche lett, 18 %
  • 1 ts sukker
  • 0,25 ts salt
  • 1 ts friskpresset sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Del brokkolien i små buketter. Skrell stilken og skjær den i terninger.
  2. Skjær rødløk i tynne skiver.
  3. Ha brokkoli og løk over i en salatbolle sammen med pinjekjener og rosiner.
  4. Bland ingrediensene til dressingen og vend den forsiktig inn i salaten.

Tips: Du kan bruke valnøtter i stedet for pinjekjerner og tranebær i stedet for rosiner.

Husk å fylle halve tallerken med grønnsaker, frukt og bær - til alle måltider.

Sist oppdatert fredag 23. januar 2015
Legg til på Min side
Del på Facebook