Kremet grønnsakspasta med laks

Verdens enkleste og raskeste middag med mulighet for ekstra smak og krutt! Ønsker du mer dybde i retten, anbefales det å tilsette et generøst dryss av chiliflak og ekstra hvitløk for en krydret og aromatisk opplevelse.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 350 g pastaskruer fullkorn
  • 400 g laks i terninger
  • 150 g grønne erter
  • 400 g brokkoli
  • 2 dl lett crème fraîche eller matyoghurt
  • 1 dl revet hvitost
  • 1 båt knust hvitløk
  • 0,5 ts chiliflak

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken, i en vid romslig kjele. Hell av litt kokevann når det er igjen 2-3 minutter av koketiden.
  2. Del brokkolien i små buketter. Del stilken i små terninger.
  3. Når pastaen har 2-3 minutter igjen av koketiden har du oppi brokkoli, knust hvitløk, laks og erter.
  4. Kok opp, rør rund.
  5. Kok til pastaen er aldente (altså litt tyggemotstand) og laksen er ferdig. Dette går veldig fort.
  6. Ha i creme fraiche, og evt. litt pastavann, slik at du får en fin kremet konsistens, i siste kokeminutt.
  7. Smak til og server den nylaget.
Del på Facebook