Oppskriftsbilde av kremet rodkalsalat med granateple servert i bolle.

Kremet rødkålsalat med granateple

En smakfull og lett syrlig salat med rødkål og granateple som passer godt som tilbehør, og mest til advents- og julematen. Også flott som innslag på koldtbordet.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • saften av 1 sitron
  • 1 dl majones
  • 1 dl matyoghurt
  • pepper

Fremgangsmåte

  1. Finsnitt rødkålen.
  2. Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers. NB. Bare i skallet. Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er nemlig vanskelig å få av.
  3. Rør sammen ingrediensene til dressingen. Ha i kålen og bland sammen.
  4. Dryss granateplekjerner over.
Del på Facebook