Laab servert i kålblader

Laab servert i kålblader

Laab er en thailandsk hverdagsrett - nærmest en nasjonalrett som du bare må prøve. Den serveres i friske kålblader. Laab moo er med svinekjøtt og laab gai er med kyllingkjøtt.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Fres kjøttdeig, løk og chili i olje i en varm panne. Rør.
  2. Rist 2 ss ris i en tørr panne og knus det i en morter eller bruk en liten finhakker. Tilsett rispulveret og vannet i pannen. Kok opp.
  3. Ha i resten av ingrediensene og rør om. Fres alt i ca. 1 minutt.
  4. Del kålen opp i fine store blader. Resten av kålen tar du vare på og bruker f.eks. i salat.
  5. Kok jasminris som angitt på pakken.
  6. Server laab i kålbladene sammen med ris.
  7. Dryss over rød paprika og pynt med limebåter og noen mynteblader.
Del på Facebook