Linsesuppe med squashspagetti

Linsesuppe med squashspagetti

Kjempegod kjøttfri suppe med gode grønnsaker og med linser som metter ekstra. Spagettien i suppen er laget av squash. Vegetarsuppen er laget uten gluten og laktose.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll linsene og kok dem i 12-15 minutter..
  2. Fres vårløk og hvitløk blankt i olje i en varm panne.  Tilsett gulrot- og persillerotterninger og gurkemeie. Rør om.
  3. Hell på buljong. Ha i laurbærblad og la det koke i 5 minutter.
  4. Skyll squashen. Bruk et spiralizer (et kjøkkenredskap som lager spagettistrimler) eller bruk en potetskreller og lag tynne bånd.
  5. Tilsett squashspagetti og linser i suppen, og kok opp.
  6. Smak til med litt salt og pepper. Et dryss med reven parmesan anbefales.
Del på Facebook