Lun rosenkålsalat

Lun rosenkålsalat består av høstens beste grønnsaker samlet på en og samme tallerken. Server salaten som middag med godt brød til eller som tilbehør til annen mat.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Rens rosenkål og del den i to.

  2. Del brokkolien i små buketter. Gi brokkoli og rosenkål et raskt oppkok i lettsaltet vann, i ett minutt. Hell av vannet.

  3. Skjær soppen i biter og stek i smør, i en stor varm panne.

  4. Ha i rosenkål og brokkoli i pannen. Stek videre til alt har fått litt farge.

  5. Ha i rødløkskiver til slutt.

  6. Anrett blandingen i dype tallerkener. Topp med marinert fetaost, friske urter og noen dråper med honning.

  7. Server salaten lun med godt ferskt brød til.

Del på Facebook