Kake med mandelbunn og appelsinkrem

Mandelbunn med appelsinkrem

Mange foretrekker å servere kake som dessert. Vår mandelbunn med appelsinkrem gjør alltid lykke. Dynk gjerne bunnen med litt appelsinjuice for ekstra frisk smak.
40-60 min

Ingrediensliste

Mandelbunn

Appelsinkrem

  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl ferdig vaniljekrem
  • revet skall av 1 appelsin

Fremgangsmåte

  1. Mal mandlene. Bland med melis.
  2. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn i mandlene.
  3. Ha deigen i en smurt form - 22-24 cm. i diameter.
  4. Stek bunnen ved 160 grader i 30-40 minutter.
  5. Avkjøl på rist.
  6. Pisk fløten til krem og bland med vaniljekrem og revet appelsinskall. Dekk kaken med kremen.
  7. Pynt med appelsinstrimler og gjerne noen sitronmelisseblader.
Del på Facebook