Miljøbilde av mesclun salat i trebolle.

Mesclun salat (blandet salat)

En velsmakende grønn salat med ulike salatsorter kan serveres som tilbehør til de fleste retter og smaker utmerket med en deilig sennepsdressing.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 rød lollo salat
  • 100 g ruccula
  • 0,5 romanosalat

Dressing

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss vineddik
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 båt presset hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Fremgangsmåte

Dette er bare et forslag til salatsorter du kan bruke i denne salaten.  Her står du fritt til å benytte de sortene du ønsker.

Riv salaten i biter, fjern grove stilker.  Salaten skal rives - ikke skjæres!  Legg salaten i en bolle.

Rist ingrediensene til dressingen godt sammen og hell over salaten rett før servering.  Vendes slik at dressingen blir jevnt fordelt.

Del på Facebook