Salat med reddik, paprika og kikerter servert på glassfat

Middagssalat med kylling og kikerter

Salat til middag i dag? Prøv denne med kylling, kikerter
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. Kok kyllingfiletene ca. 10 minutter i buljong på svak varme.
  2. La kyllingen avkjøles og skjær i terninger. Bland kylling med avrente kikerter i en miks av olivenolje, hvitløk og kruspersille. Smak til med salt og pepper.
  3. Riv salaten i strimler og legg paprika i terninger utover et salatfat. Del blomkål i buketter og skjær reddiker i to.
  4. Legg grønnsakene på fat sammen med kylling og kikerter. Drypp over sitronsaft og olivenolje og krydre med salt og pepper.

Server kyllingsalaten med godt brød.

Del på Facebook