Nachos av potetchips med guacamole

Nachos med poteter og bakte bønner

Deilig nachos hvor tortillachipsen er byttet ut med hjemmelaget potetchips. Smaker nydelig med bønner, salsa og guacamole. Ny favoritt til fredagstacoen?
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 500 g hjemmelaget potetchips
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts malt spisskummen
  • 100 g revet cheddar ost
  • 250 g hermetiske sorte bønner
  • 20 g syltet jalapeno
  • 1 dl salsa av tomater
  • 1 finhakket rødløk
  • 0,5 potte frisk koriander - grovt hakket
  • 0,5 lime
  • 2 dl guacamole

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 180 grader C.
  2. Skyll de sorte bønnene. La de renne godt av.
  3. Legg 2/3 deler av potetchipsen i en ildfast form. Dryss over krydder.
  4. Fordel ost, tomatsalsa, jalapenos, løk og bønner over. Du kan lage flere lag om du ønsker.
  5. Bak i ovn i 10-12 minutter til osten har smeltet.
  6. Stikk inn resten av potetchipsen, dryss over finhakket koriander og press litt limesaft over.
  7. Server nachos nylaget med guacamole.
    Har du rester av taco er det fint å bruke i denne retten. Ønsker du sterkere smak kan du ha i mer krydder.
Del på Facebook