Ingredienser
Fremgangsmåte
Bunnen:
- Smelt sjokoladen i kaffe og juice. Bland inn havregryn og valnøtter.
- Rør til du får en jevn masse.
- Klem massen ut i en kakeform - 24 cm i diameter - kledd med bakepapir.
- Sett bunnen kjølig.
Ostekremen:
- Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i ca 5 min.
- Ha cottage cheese og frøene av vaniljestangen i en kjøkkenmaskin. Kjør til du får en jevn masse.
- Pisk fløten og sukker til krem.
- Varm opp halvparten av pasjonsfruktpureen.
- Klem ut vannet av gelatinplatene og smelt dem i den varme pureen. Rør forsiktig til platene er oppløst. Rør inn resten av pureen.
- Bland krem og cottage cheese og tilsett pureen.
- Hell massen i formen.
- Avkjøl - gjerne natten over. Kaken må lages i god tid. Den trenger minst 4-5 timer på å stivne.
Pynten:
- Del pasjonsfrukten og skrap ut innmaten som blandes med melis.
- Ha det over kaken og pynt med litt bær og frukt.