Ostesmørbrød på tur

Når du er på tur, er det ingenting som slår noen deilige ostesmørbrød rett fra bålpanna! Pakk noen brødskiver med ost og skiver av grønnsaker inn i aluminiumsfolie og legg dem ned i sekken. Disse er perfekte å grille over glørne på bålet, og vips, så har du en enkel og smakfull turmat. Ideell for både påsken og andre turer ut i naturen!
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 skiver grovt brød
  • 2 ss grov sennep
  • 2 ss ketchup
  • 4 tomater
  • 4 skiver hvitost
  • 4 skiver kokt skinke
  • 1 ts pepper
  • 1 ts tørket timian
  • 4 blader aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

  1. Skjær tomat i skiver.
  2. Smør ketchup på to av skivene og sennep på de to andre.
  3. Legg ost, skinke og tomatskiver på ketchupskivene.
  4. Krydre med pepper og timian.
  5. Pakk inn i dobbelt lag med aluminiumsfolie, eller grill direkte på rist på bålpanna.

Ved bålet:

Legg pakkene i glørne på bålet i ca. 10 minutter. Du kan også legge dem på en rist over glørne. Vend dem underveis. Det smaker alltid ekstra godt med litt småvarmt på tur.

Del på Facebook