Ostesmørbrød på tur
Når du er på tur, er det ingenting som slår noen deilige ostesmørbrød rett fra bålpanna! Pakk noen brødskiver med ost og skiver av grønnsaker inn i aluminiumsfolie og legg dem ned i sekken. Disse er perfekte å grille over glørne på bålet, og vips, så har du en enkel og smakfull turmat. Ideell for både påsken og andre turer ut i naturen!
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Ingredienser
- 4 skiver grovt brød
- 2 ss grov sennep
- 2 ss ketchup
- 4 tomater
- 4 skiver hvitost
- 4 skiver kokt skinke
- 1 ts pepper
- 1 ts tørket timian
- 4 blader aluminiumsfolie
Fremgangsmåte
- Skjær tomat i skiver.
- Smør ketchup på to av skivene og sennep på de to andre.
- Legg ost, skinke og tomatskiver på ketchupskivene.
- Krydre med pepper og timian.
- Pakk inn i dobbelt lag med aluminiumsfolie, eller grill direkte på rist på bålpanna.
Ved bålet:
Legg pakkene i glørne på bålet i ca. 10 minutter. Du kan også legge dem på en rist over glørne. Vend dem underveis. Det smaker alltid ekstra godt med litt småvarmt på tur.
Hvor godt likte du oppskriften?
1
2
3
4
5