Ovnsbakt purreomelett

Enkel middag med purre i fokus. Den lager seg selv i ovnen.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Skyll og rens purre og paprika godt. Skjær paprika i små terninger og purre i tynne skiver.
  3. Visp sammen egg, melk, oregano, 1 knust hvitløk, revet ost, salt og pepper.
  4. Smør en ildfast form eller en ren langpanne og legg grønnsakene oppi
  5. Hell over eggeblandingen
  6. Stek midt i ovnen på varmluft, ca. 20-25 minutter

Server gjerne grovt brød og gjerne en grønn salat til.

Grønnsaker som spinat, squash, grønnkål, løk, brokkoli og pastinakk, er også velegnet i ovnsbakt omelett. Bruk gjerne påleggsrester i røren, om du har.

Del på Facebook