Ingredienser
Fremgangsmåte
- Kok nudlene etter anvisning på pakken og skyll i kaldt vann. Rør i 1 ts olje, og sett til side.
- Finhakk hvitløk og chili og skjær vårløk i tynne skiver. Skrell gulrøttene og riv dem grovt.
- Pisk eggene og hakk peanøttene grovt.
- For å lage sausen blander du limesaft, ketchup, brunt sukker og soyasaus i en bolle.
- Varm opp olje i en wok eller stekepanne og tilsett hvitløk og chili. Fres under omrøring i ca. 1 minutt.
- Tilsett gulrøtter og fres videre under omrøring i 1 minutt til.
- Dytt blandingen med gulrøtter, hvitløk og chili til side og opp langs kanten av pannen og hell eggene i. Rør til du får eggerøre.
- Tilsett bønnespirer, vårløk og nudler og bland godt til alt er varmt.
- Dryss over peanøtter og hell sausen over.
- Server med limebåter.