Ingredienser
Fremgangsmåte
- Kok nudlene etter anvisning på pakken og skyll i kaldt vann. Rør i 1 ts olje, og sett til side.
- Varm 2 ss olje i en stor wok eller stekepanne. Stek kylling, scampi eller tofu til det nesten er gjennomstekt. Ta ut og sett til side.
- Finhakk hvitløken, kutt løken og gulroten i små biter og finsnitt kinakålen.
- Tilsett 1 ss olje i pannen. Ha i hvitløk og løk pannen og stek i et par minutter. Knekk eggene i pannen og rør til de blir som eggerøre. Ha deretter i gulrot og kinakål og stek i 5 minutter.
- Lag sausen: Rør sammen alle ingrediensene i en bolle.
- Ha nudlene i pannen sammen med sausen. Vend alt godt, så nudlene trekker til seg smaken.
- Tilsett kylling/tofu/scampi igjen og rør i 1–2 minutter.
- Tilsett bønnespirer og vårløk mot slutten, så de holder seg sprø.
- Topp med hakkede peanøtter, litt ekstra bønnespirer og vårløk. Server med limebåter.