Panna cotta med bringebærsaus
Panna cotta er populær dessert til jul og nyttår – lag bringebærsaus ved siden av, og pynt med ferske bringebær.
Over 60 min
0.5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Legg gelatinplater i kaldt vann 6-7 minutter.
- Kok opp melk, sukker og vaniljesukker. Trekk kjelen av platen.
- Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i den varme melkeblandingen.
- Avkjøl til romtemperatur.
- Rør inn yoghurt og litt av bringebærene.
- Fordel panna cotta i porsjonsglass.
- Sett glassene kjølig i minst 2 timer slik at massen stivner.
- Vask lime godt. Riv skallet fint og bland med sukker.
- Topp panna cottaene med resente av de friske bringebærene og et dryss av limesukker.
Har du andre bær tilgjengelig er det også smakfullt på panna cotta.