Panna cotta med bringebær
Dette er en velsmakende og enkel dessert å lage. Panna cotta, som betyr kokt fløte, kan lages ferdig i god tid og pyntes med bringebær ved servering. Her er det brukt melk, men om du ønsker kan du gjerne bruke fløte.
Over 60 min
0,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Legg gelatinplater i kaldt vann 6-7 minutter.
- Kok opp melk, sukker og vaniljesukker. Trekk kjelen av platen.
- Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i den varme melkeblandingen.
- Avkjøl til romtemperatur.
- Rør inn yoghurt og litt av bringebærene.
- Fordel panna cotta i porsjonsglass.
- Sett glassene kjølig i minst 2 timer slik at massen stivner.
- Vask lime godt. Riv skallet fint og bland med sukker.
- Topp panna cottaene med resente av de friske bringebærene og et dryss av limesukker.
Har du andre bær tilgjengelig er det også smakfullt på panna cotta.