Bananpannekaker

Pannekaker med eple

Denne snacken smaker som en kombinasjon av eplekake og pannekake. Passer perfekt som en enkel dessert, snack etter trening eller i matpakken.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 epler
  • 2 dl havregryn
  • 1 egg
  • 1 dl melk
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • Valgfritt 1 gjerne brun banan

Fremgangsmåte

  1. Lag pannekakerøren ved å ha havregryn i en blender. Kjør blenderen til du har et grovt havremel. Ha så oppi egg, melk, vaniljesukker og bakepulver. Hvis du vil kan du også ha oppi en banan i røra. Kjør til du får en jevn og tykk røre. La svelle.
  2. Kutt eplene i ca. halv-centimeter tynne skiver og fjern eplekjernen.
  3. Ha pannekakerøren i en vid skål. Dypp epleskivene i pannekakerøren og stek på beggesider med litt smør til de blir gylne.
  4. Servér gjerne med godt syltetøy eller ferske bær.
Del på Facebook