Fat med grønnsaker og dipp

Paprikadipp

En aldeles herlig dipp eller saus med paprika, løk og hvitløk som kan virke litt komplisert å lage, men det er så vel verd! Du får en saus som er full av sødme og deilige smaker. Paprikasausen kan også serveres som tilbehør til de fleste middagsretter.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del paprikaene i to. Fjern frø og hinner.

Rens løk og hvitløk og del dem i to.

Legg paprikaene på stekebrett med skinnsiden opp og ha over oljen.

Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet.

Stek paprika og løk på 225°C i 10-15 minutter til skinnet på paprikaene er svart.

Ta brettet ut og legg paprikaene i en plastpose. Avkjøl.

Plukk skinnet av paprikaen og kjør den sammen med løk, hvitløk og olivenolje i en kjøkkenmaskin.

Smak til med salt og pepper.

Del på Facebook