Fat med grønnsaker og dipp

Paprikadipp

En aldeles herlig dipp eller saus med paprika, løk og hvitløk som kan virke litt komplisert å lage, men det er så vel verd! Du får en saus som er full av sødme og deilige smaker. Paprikasausen kan også serveres som tilbehør til de fleste middagsretter.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del paprikaene i to. Fjern frø og hinner.

Rens løk og hvitløk og del dem i to.

Legg paprikaene på stekebrett med skinnsiden opp og ha over oljen.

Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet.

Stek paprika og løk på 225°C i 10-15 minutter til skinnet på paprikaene er svart.

Ta brettet ut og legg paprikaene i en plastpose. Avkjøl.

Plukk skinnet av paprikaen og kjør den sammen med løk, hvitløk og olivenolje i en kjøkkenmaskin.

Smak til med salt og pepper.

Del på Facebook