Pastinakk med gorgonzolasaus

Ingredienser

Pastinakk med gorgonzolakrem

Under 20 min
1 av 5 om dagen

Når du steker pastinakk, kommer den deilige pikante søtaktige smaken i grønnsaken fram. Her serverer vi en krem av gorgonzola-ost med bladpersille til. En sprek smårett eller også herlig som en forrett.

Fremgangsmåte

  1. Skrell pastinakken. Skjær den i 0,5 cm tykke skiver på langs.
  2. Forvell skivene i lettsaltet vann i ca. 3-4 minutter. Hell av vannet. Tørk og avkjøl.
  3. Vend skivene i sammenpisket egg og deretter i finhakkede valnøttkjerner.
  4. Stek pastinakkskivene i olje.

 

Gorgonzolakrem:

  1. Bland alle ingrediensene med en stavmikser eller hurtighakker til massen har en kremaktig konsistens.
  2. Server nystekte pastinakkskiver med gorgonzolakrem og reddik.

 

Hvor godt likte du oppskriften?