Pastinakkvafler, vafler med pastinakk

Pastinakkvafler

Dette er en smakfull røre som gir vafler du kan server til store og små, gjerne som alternativ til brødskiver. De er helt glutenfrie. Røren kan stå klar i kjøleskapet. Stek opp noen plater og ha dem med som niste på tur, eller server som tapas eller tilbehør til suppemiddagen. De er fine å fryse om du ønsker å lage mange av gangen. Andre grønnsaker som gulrot, kålrot, persillerot og sellerirot kan også rives og brukes i vaffelrøre.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skrell og riv potet og pastinakk på et råkostjern. Press ut fuktighet.
  2. Ha grønnsakene i en bolle.
  3. Bland i sammenpisket egg, revet ost, olje, kruspersille og gressløk (eventuelt andre urter).
  4. Bland alt godt sammen. Smak til med pepper og eventuelt litt salt.
  5. Stek grønnsaksvaflene i et varmt, smurt vaffeljern, Avkjøl på rist.
  6. Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.
  7. Denne porsjonen er nok til 5-6 vaffelplater.
Del på Facebook