Potetlapper

Potetlapper

Potetlapper er kjempeenkle å lage, og kan brukes til veldig mye. Til frokost, lunsj, middag, som kake, niste og nattmat. Og på lappen kan man ha akkurat det man måtte ønske, eller bare spise dem som de er.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 200 g kokte poteter
  • 0,5 ts salt
  • 2 egg
  • 0,75 dl melk
  • 1 dl finbakstmel
  • 2 ss olje til steking

Fremgangsmåte

Riv skrelte kokte poteter grovt.

Bland i salt, egg og melk.

Rør inn melet og bland til en røre uten klumper.

Varm opp en stekepanne til middels varme. Ha i litt olje.

Bruk en god skje røre til hver lapp. Stekes et par minutter på hver side.

Potetlapper kan brukes til det meste. Til frokost, lunsj, middag, niste og nattmat. Og på lappene kan man ha akkurat det man liker; skinke, syltetøy, ost, rømme, kaviar, løyrom, røkelaks, for å nevne noe.

Del på Facebook