Potetmos med gulrot og appelsin

Potetmos med gulrot og appelsin

Dette er en mild, og smakfull potetmos med gulrøtter og appelsin. Et enkelt og raskt tilbehør til middagen. Passer ypperlig til røkt mat som røkt makrell, røkt skinke eller torsk.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skrell poteter og gulrøtter og del dem i mindre biter.
  2. Hell på vann og appelsinjuice til grønnsakene er dekket. 
  3. Kok potet- og gulrotbitene møre.
  4. Sil fra væsken.
  5. Mos potet- og gulrotbitene sammen med melk og litt av kokevannet.
  6. Ha i smør og smak til med salt og pepper, og malt koriander om du ønsker.
  7. Server den varm med et dryss av korianderblader.
Bruk gjerne saft av ett par friske appelsiner i stedet for jus. Litt finrevet appelsinskall setter en ekstra spiss på denne mosen. Vask appelsinen skikkelig godt før den rives. Ha skallet i mosen helt på slutten.
Del på Facebook