Oppskriftsbilde av quinoasalat med frisk koriander og bønner servert i dyp tallerken.

Quinoasalat med koriander, bønner og fetaost

Quinoa er frø fra en urt som er fulle av vitaminer og proteiner og de fås i flere farger. Lag denne herlige salaten med quinoa, grønne bønner, koriander og slangeagurk.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 120 g quinoa
  • 4 ss olivenolje
  • 4 ts hvitvinseddik
  • salt og pepper
  • 350 g brekkbønner eller andre grønne bønner
  • 1 slangeagurk
  • 150 g fetaost i terninger
  • 1 potte frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Kok quinoa etter anvisning på pakken, og avkjøl.
  2. Pisk sammen olje og eddik og bland med quionaen. Smak til med salt og pepper.
  3. Kok raskt opp bønner i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann.
  4. Skrell og skjær slangeagurken i terninger.
  5. Bland quinoa med bønnene, agurkterningene og hakket koriander.
  6. Fordel fetaostterninger over salaten og pynt med korianderblader.
Del på Facebook