Rabarbramuffins

Rabarbramuffins med banan

Nydelige grove muffins som inneholder rabarbra og banan. En perfekt blanding av sødme og syrlighet som passer veldig godt i bakverk.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 egg
  • 2 ss sukker
  • 1 moden banan
  • 2 dl sammalt hvete, fin
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl havregryn
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts malt kanel
  • 2 dl valnøttkjerner
  • 3 dl kesam original
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 stilker rabarbra
  • 2 ss melis

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Skyll rabarbraen og del i biter.
  3. Lag eggedosis av egg og sukker.
  4. Bland inn olje og kesam og deretter resten av ingrediensene.
  5. Mos bananen og ha den i røra sammen med rabarbrabitene.
  6. Rør godt.
  7. Fyll ca. 16 muffinsformer 2/3 fulle. De vil heve seg, så ikke fyll helt opp.
  8. Stek muffinsene i ovnen i 25-30 minutter.
  9. Et melisdryss over rett før servering.
Del på Facebook