Rabarbramuffins med banan
Nydelige grove muffins som inneholder rabarbra og banan. En perfekt blanding av sødme og syrlighet som passer veldig godt i bakverk.
20-40 min
Ingrediensliste
Ingredienser
- 3 egg
- 2 ss sukker
- 1 moden banan
- 2 dl sammalt hvete, fin
- 2 dl hvetemel
- 2 dl havregryn
- 3 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 2 ts malt kanel
- 2 dl valnøttkjerner
- 3 dl kesam original
- 2 dl solsikkeolje
- 2 stilker rabarbra
- 2 ss melis
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader.
- Skyll rabarbraen og del i biter.
- Lag eggedosis av egg og sukker.
- Bland inn olje og kesam og deretter resten av ingrediensene.
- Mos bananen og ha den i røra sammen med rabarbrabitene.
- Rør godt.
- Fyll ca. 16 muffinsformer 2/3 fulle. De vil heve seg, så ikke fyll helt opp.
- Stek muffinsene i ovnen i 25-30 minutter.
- Et melisdryss over rett før servering.
Hvor godt likte du oppskriften?
1
2
3
4
5