tallerken med suppe

Rask fiskesuppe med blomkål og urter

Sei, torsk og laks - ja, fisk og skalldyr av alle slag vil passe like godt som rekene våre - i denne suppen!
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 dl lettmelk
  • 1 boks (lett) kokosmelk
  • 2 ss rød karripasta
  • 1 blomkål
  • 4 egg
  • 300 g skrelte reker
  • 4 skiver sitroner
  • 4 blader strimlede friske urter

Fremgangsmåte

  1. Hardkok eggene. La dem avkjøle. Skrell eggene.
  2. Del blomkålhodet i buketter. Kok dem noen minutter til "al dente".
  3. Bland melk, kokosmelk og karripasta i en kjele og la det koke opp, under omrøring. 
  4. Tilsett blomkålbuketter og la det koke et par minutter til.
  5. Tilsett rekene og bland litt og la dem bli gjennomvarme.
  6. Tilsett deretter eggebåtene. Legg gjerne i en skive sitron (eller lime) og dryss strimlede urter over.

    Suppen kan serveres med noen skiver godt, grovt brød
Del på Facebook