Thai curry  med ris

Rask thai red curry

Denne enkle og raske oppskriften på thai-inspirert red curry gir deg en smakfull middag på kort tid. Oppskriften åpner for å bruke opp det du har av grønnsaker i kjøleskapet og du kan også ha oppi rester av kylling, svin eller fisk.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kutt grønnsaker i tykke biter. 
  2. Sett brokkoli og paprika til side til og stek resten av grønnsakene i litt olje i en kasserolle på medium høy varme (ca. 3-5 minutter).
  3. Riv ingefær og press hvitløk oppi gryta. Rør inn rød curry paste.
  4. Ha oppi kokosmelk og soyasaus og la gryta koke til grønnsakene er møre (ca. 15-20 minutter). Ha oppi brokkolihodene og paprika de siste fem minuttene.
  5. Skru av gryta når grønnsakene er møre. Ha oppi spinaten. Rør spinaten inn og la den dampe et minutt før servering.
  6. Server som en suppe eller med ris. Skvis lim over curryen.,
  7. Topp gjerne med sesmfrø, friske urter og skiver med vårløk.
Del på Facebook