Tomater fylt med ratatouille - deilig forrett eller smårett.

Ratatouillefylte tomater

Tomater fylt med ratatouille og gratinert med ost i ovnen er en smakfull, god og spennende smårett eller forrett. Server de fylte tomatene også som tilbehør til middagen.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Ratatouillefyll

Fremgangsmåte

  1. Skjær toppen av tomatene og hul dem ut. Sett dem opp-ned slik at væsken får renne godt ut.
  2. Stek de oppdelte grønnsakene i olje i varm panne. De skal bli møre, men ikke for myke. Rør hele tiden.
  3. Finhakk innmaten av tomatene og ha oppi pannen til slutt. Smak til med salt og pepper. Fyll den ferdige ratatouillen over i de uthulte tomatene.
  4. Strø over ost og stek dem i ovn på 180°C i 5-6 minutter til osten har smeltet.
  5. De fylte tomatene serveres gjerne som en egen rett med gjærbakst til eller som tilbehør.
Del på Facebook