Miljøbilde av sommersalat med jordbær og bringebær på blondeduk.

Salat med jordbær, bringebær og ruccula

Deilig og lettlaget salat med jordbær, bringebær, agurk og ruccula.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 3 ss hvit balsamicoeddik (hvitvinseddik)
  • 3 ss olje
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Tilbehør:
Ristet brød, gjerne bagett.

Bland alle ingrediensene på et fat, i bolle eller porsjonsskåler. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de blir gylne, og avkjøl.

Pisk dressingen sammen og smak til med salt og pepper.

Drypp dressingen over salaten.

Rist brødskivene og stikk dem i salaten like før servering (se bildet).

Ønsker du kjøtt i salaten, så tilsett skiver av stekt kyllingfilet.

Del på Facebook